Flamingo beach Aruba

Je hebt het vast wel eens voorbij zie komen op Instagram of op televisie. Flamingo beach in Aruba. Toen ik dat zag dacht ik maar 1 ding, daar MOET ik heen, want het stond al een tijdje op me bucketlist!
Want wie wil nou niet zwemmen tussen de flamingos in PARADISE.

 

Hoe kom je daar

Je kan ervoor kiezen om te verblijven in het Renaissance hotel in Oranjestad, dan heb je iedere dag gratis entree tot het privé eiland flamingo beach. 
Of je kan kiezen voor een dagpas, kosten zijn dan $100 dollar. Maar hey je zit dan wel tussen de flamingos, Een lunch naar keuze, een drankje en gratis badlakens zitten in de prijs inbegrepen.

Wanneer je geen gast bent van het hotel, kom dan voor 7.00 uur in ochtend naar Renaissance hotel en meld je bij de receptie. 1e etage, Starbucks zit er trouwens onder gevestigd. Handig om daarna een koffie te halen als je toch moet wachten op de speedboot.
Het is niet gegarandeerd dat je een dagpas krijgt, hoe eerder je meld bij de receptie hoe groter de kans dat je toegang krijgt tot het privé eiland.
Wij waren er al om 6.45 uur, kort na ons werd het drukker en er ontstond al een hele lange rij. We hebben van veel mensen gehoord dat ze het al voor de 4e keer probeerde, maar elke keer net te laat waren.
Er kunnen maar 30 niet gasten van het hotel naar het eiland, dus wees op tijd want als er net een grote groep voor je staat kan je net de dagpas mislopen.

 


 

How to get there

The place you want to see the famous flamingos is the Renaissance private island. Guests of
the Renaissance hotel have free access to the island, but you can also buy a day ticket for $100,-
You need to come to the reception early in the morning, so before 7AM. You have to wait till the reception is getting open.
We went there early in the morning and the line was getting longer. So lucky to visit the flamingos!
So the day ticket is includes lunch, a drink and the boat transfer.


img_7633-2
img_7649
img_7533-2
Er is verder niet veel te doen op flamingo eiland, zwemmen, zonnen en relaxing daar gaat het om. Er is 1 restaurant en 1 bar op het eiland waar je heerlijk kan eten en drinken. Probeer eens de verrukkelijk cocktails uit! 
Hangmatten overal zelfs in het water heb je hangmatten waar je heerlijk in kan liggen. Gelukkig is Flamingo beach ook niet heel erg druk, aangezien er maar een beperkt aantal mensen op dit eiland mogen komen.
—————————————————————————————————————————-

Flamingo island is absolutely stunning! There is not so much what you can do on the island. Actually it’s more swimming, relaxing and taking photos with the flamingos. 

img_7801

Ben je van plan om naar Aruba te gaan en zoek je nog een leuke dag trip, bezoek dan Flamingo beach. Het is misschien wel $100,- maar echt waard voor je geld! En als je op Aruba bent moet je ieder geval met een flamingo op de foto zijn geweest.

Voor $0,50 dollar cent kan je een handje brokjes kopen, die je dan kan voeren aan de flamingo’s.
Maar wees gewaarschuwd, alle toeristen die naar dit strand komen komen uiteindelijk voor maar 1 ding. En dat zijn de flamingo’s natuurlijk. Na een tijd worden de flamingo’s hier ook een beetje gefrustreerd van, omdat iedereen fotos maakt of volpropt met brokken. Ze kunnen dan een beetje agressief worden en je uiteindelijk achterna zitten.
——————————————————————————————————————————

If you have plans to visit Aruba, go to Flamingo beach. For the perfect Instagram picture! 

snapseed
img_7750
snapseed-3
img_7523-2
img_7397

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *