Vliegen met Emirates

62934780_m_snapseed

Mijn eerste vliegervaring met Emirates was naar Australië, ik ging er voor een jaartje wonen en werken. En met Emirates mag je maar liefst 30 kg bagage meenemen. Dat kwam mij wel heel goed uit, want ik had zeker wel 30 kg nodig voor mijn spullen.
Ook was het gelijk mijn eerste vlucht met de Airbus A380, en ik kan je vertellen dat was een hele ervaring. Vooral als je een beetje luxe en comfort belangrijk vindt tijdens je lange vlucht.

Sindsdien wil ik alleen nog maar met Emirates vliegen, en zo heb ik al wat vluchten gehad met Emirates. Waardoor ook een keer Business Class.
Dat is helemaal luxe next level, alle passagiers van Business Class hebben voorrang met inchecken. Zo loop je de trap omhoog naar je zitplek, en wat voor zitplek! Een en al luxe wat je krijgt. Voor mij was dit een goed begin van mijn backpack reis naar Thailand.


My first flight experience with Emirates was to Australia. With Emirates you may take 30 kilos of luggage, so perfect for me!
Actually is was also my first experience with the A380 airbus, and i really enjoyed it. Especially if you need a bit of luxury and comfort. 
I only want a flight with emirates if possible. So i’ve had many flight with Emirates and also a time in Business Class, That was next level luxury! Everything that you need was on the flight.

img_5180_snapseed


Als je eenmaal je plaats genomen hebt dan krijg je een glas champagne als welkomstdrankje en een schaaltje met nootjes. 

Ook beschikt je zitplaats over een gigantisch groot beeldscherm met keus uit honderden films.
Maar dat niet alleen, je stoel kan je optransformeren naar een bed zodat je relaxt kan gaan slapen.
Aangezien ik nooit goed kan slapen in het vliegtuig, mijn benen die als spaghetti sliertjes over elkaar heen bungelen. Of leunend mijn hoofd op me hand. Of bang ben om tegen mijn buurman/vrouw aan te liggen.
Voor nu hoeft dat dus een keer niet meer, slapen op een heerlijk matrasje in het vliegtuig.

Dekens en kussens? Ja die zijn ook geregeld. Om het helemaal af te maken krijg je van de crew een matras. Als dat niet vliegen in style is 😉 nog even een nipje van me champagne en mijn oogmasker op en het slapen kan beginnen. 

in het toilet kan je ook over luxe spreken, tandenborstels, zeepjes. Noem maar op! En er zit zelfs een raampje in het toilet. Heel wat anders wanneer je Economy Class vliegt. 
Een ding was zeker, ik kwam uitgerust aan in Thailand. 

img_5215_snapseed

img_5222-2_snapseed

img_5223_snapseed

Emirates Skywards Frequent Flyer progamma

Dit is een spaarprogramma, voor elke reis die je maakt krijg je punten (gebaseerd op de aantal mijlen dat je vliegt) Heb je genoeg punten gespaard dan kan je die inwisselen voor een gratis vliegticket excl. alle belastingen. Je kunt ook je punten inwisselen voor een gratis hotelovernachting of allerlei andere producten.


For each trip that you make you will get points (based on how many miles you fly) Do you have enough points than you can exchange them for a free flight, excluding taxes.
Or exchange the points for a free hotel night or kinds of other products. 

img_5239_snapseed

Voordelen Emirates

  • Het eten smaakt niet als vliegtuigeten wat je bij veel maatschappijen wel hebt, bij Emirates is het vers
  • Genoeg entertainment. Spelletjes, muzieklijsten, tv series en super veel keus aan films
  • Service is goed en de crew is super vriendelijk 

Wist je dat

  • Er een bar in de airbus zit, alleen toegankelijk als je businessclass vliegt. Dus heb je zin een cocktail, wijntje dan kun je daar gaan zitten.
  • WIFI aan boord, niet alleen in de airbus A380,maar op alle vluchten van Emirates. Zo kan je nog even appen met het thuisfront of een foto posten op social media.
  • Ze hebben verschillende camera’s buiten op het vliegtuig hangen, zo kan je precies live zien hoe het vliegtuig gaat opstijgen en landen. 

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/16269433/?claim=4477fbw8uh8″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *