Koh Kood

img_5813_snapseed

 

Koh Kood of ook wel  Koh Kut genoend, het buureiland van Koh Chang. Slechts 2 uur met de speedboot kom je aan in een ander paradijs.
Het eiland bestaat alleen maar uit luxe hotels, maar om even uit de drukte en sleur te gaan. Is dit een heerlijk eiland om even bij te komen.

Vanaf mijn hostel in Koh Chang werd ik opgehaald, met meerdere reizigers in de taxi vertrokken we naar de pier.
Daar stond de speedboot al klaar die ons naar Koh Kood bracht. Wanneer de speedboot aankomt in Koh Kood kleurt de zee al gelijk naar helderblauw water omringt met luxe resorts.
Met de speedboot word je voor je resort afgezet, luxer kan niet toch?
Ik voel me al helemaal op mijn gemak in Koh Kood, en wil gelijk mijn verblijf verlengen.
888
rtt-1_snapseed

Waar overnachten?

Dit moet je van te voren al hebben geboekt, ook omdat de speedboot je afzet bij het resort. En de boot kan niet steeds blijven wachten omdat je bij ieder resort moet navragen of er plek is.
Dus zorg van te voren voor je verblijf! Aangezien er nog heel weinig hotels te vinden zijn op Koh Kood, is het aan te raden (vooral in het hoogseizoen) om een paar weken van te voren al je accommodatie geboekt te hebben.

Koh Kood resort

Na wat recensies te hebben gelezen en via tips, ben ik terecht gekomen bij Koh Kood resort.
Voor €60 per nacht heb je al een bungalow.
Het resort ligt mooi gelegen en waar je goed kan snorkelen. Ook mag je gratis gebruik maken van de kajaks.

Weetjes.

Koh Kood heeft geen pinautomaten, 7/11 shops, massa aan backpackers. Dus neem genoeg contant geld mee. Ook is dit geen party eiland. Dus voor een feestje moet je toch ergens anders zijn. Maar daar kwam ik ook niet voor. Ik wilde even lui lekker gaan doen aan het strand, snorkelen en zwemmen.

img_5638-1_snapseed

 

 

 

 

 

Volg:

1 Reactie

  1. juli 19, 2016 / 11:55 am

    Exclelent blog here! Also your website rather a lot up very fast!What host are you the use of? Can I am getting your affiliate hyperlink inyour host? I want my site loaded up as fast as yours lol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *